reklam
reklam

SON DAKİKA

Gaziantep Haber TV
reklam

Başkan Şimşek’ten 1 Mayıs Mesajı

Bu haber 30 Nisan 2024 - 19:40 'de eklendi ve 18 kez görüntülendi.
Başkan Şimşek’ten 1 Mayıs Mesajı

reklam

Gaziantep Organize Sanayi Bölgesi Başkanı Cengiz Şimşek, 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü vesilesiyle bir kutlama mesajı yayımladı. Şimşek, mesajında, “Emek ve alın teri ile üretimin gerçekleşmesinde önemli rol oynayan ve ülke kalkınmasına önemli katkı sunan tüm çalışanlarımızın 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Gününü kutluyorum” ifadelerine yer verdi.

Başkan Şimşek, emeğin en yüce değer olduğunu vurgulayarak, işçi ve işverenin biri olmadan diğerinden bahsedilemeyeceğine dikkat çekti. Türkiye’nin en büyük Organize Sanayi Bölgesi olarak 300 bini aşkın çalışanlarıyla büyük bir aile olduklarını belirten Şimşek, Gaziantep’in üretim, istihdam ve ihracat alanındaki başarılarını çalışanlarıyla birlikte gerçekleştirdiklerini ifade etti. Şimşek, tüm sanayiciler adına emeklerinden dolayı çalışanlara teşekkür etti.

Ayrıca, OSB çalışanlarının çalışma ve yaşam koşullarının iyileştirilmesi için önemli projelerin yürütüldüğünü hatırlatan Başkan Şimşek, çalışanların sağlığı ve mutluluğunun önemli olduğunu vurguladı. Organize Sanayi Bölgesi’ne hastane yapılması, kreş açılması ve ulaşımı kolaylaştırıcı projelerin hayata geçirilmesi gibi çalışmaların önemine değindi.

Çalışan haklarına saygının önemine de vurgu yapan Şimşek, bu duygu ve düşüncelerle Türkiye’de emek harcayan tüm çalışanların 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü’nü kutladı ve bayram havasında geçecek 1 Mayıslar diledi.

Etiketler :
reklam
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
reklam
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
reklam
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA