reklam
reklam

SON DAKİKA

Gaziantep Haber TV
reklam

Şehitkamil Belediye Başkanı, Seyrantepe Mahallesi Sakinleriyle Buluştu

Bu haber 08 Mayıs 2024 - 17:07 'de eklendi ve 18 kez görüntülendi.
Şehitkamil Belediye Başkanı, Seyrantepe Mahallesi Sakinleriyle Buluştu

reklam

Şehitkamil Belediye Başkanı Avukat Umut Yılmaz, Seyrantepe Mahallesi’nde vatandaşlarla bir araya geldi. Mahalle sakinlerinin taleplerini dinleyen Başkan Yılmaz, onlarla fikir alışverişinde bulundu.

Başkan Yılmaz, Seyrantepe Mahallesi’nde gerçekleştirdiği ziyaretlerde, mahalle muhtarlığını ziyaret etti ve ardından esnafı dolaştı. Herkesle selamlaşan ve özel ilgi gösteren Başkan Yılmaz, vatandaşların günlük yaşamlarını yakından gözlemleyerek mahalledeki sorunları tespit etti.

Vatandaşların sorunlarını dikkatle dinleyen Başkan Yılmaz, istişarenin önemine vurgu yaparak iletişim ve iş birliğinin sorunların çözümünde önemli olduğunu belirtti. Yerel yönetim ile vatandaşlar arasında daha güçlü bir diyalog kurmayı hedeflediklerini ifade eden Başkan Yılmaz, mahalle sakinlerine teşekkür etti.

Seyrantepe sakinleri ise Başkan Umut Yılmaz’a olan güvenlerini dile getirerek, çözüm odaklı yaklaşımından memnuniyetlerini ifade ettiler.

Etiketler :
reklam
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
reklam
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
reklam
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA