reklam
reklam

SON DAKİKA

Gaziantep Haber TV
reklam

Gaziantep’te Kaçak Akaryakıt Operasyonu

Bu haber 03 Mayıs 2024 - 17:55 'de eklendi ve 18 kez görüntülendi.
Gaziantep’te Kaçak Akaryakıt Operasyonu

reklam

Gaziantep İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde, kaçakçılıkla mücadele kapsamında bir operasyon düzenledi. Ekiplerin yürüttüğü fiziki ve teknik takip sonucunda, Şehitkamil ilçesinde gümrük kaçağı akaryakıt ticareti yapıldığı tespit edilen M.Ş. isimli şahsın garajına operasyon gerçekleştirildi.

Operasyon kapsamında gerçekleştirilen aramada, piyasa değeri 1 milyon 50 bin TL olan 11 bin 400 litre gümrük kaçağı akaryakıt ele geçirildi. Yakalanan M.Ş. isimli şahıs gözaltına alınarak hakkında yasal işlemler başlatıldı.

Gaziantep İl Jandarma Komutanlığı, kaçakçılıkla mücadele kapsamında yürüttüğü operasyonlarla bölgede yasa dışı faaliyetlere karşı etkili bir şekilde mücadele ediyor.

Etiketler :
reklam
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
reklam
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
reklam
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA