reklam
reklam

SON DAKİKA

Gaziantep Haber TV
reklam

Gaziantep’te Trafik Kazası: Yaralı Sürücü Gözyaşları İçinde!

Bu haber 02 Mayıs 2024 - 17:35 'de eklendi ve 19 kez görüntülendi.
Gaziantep’te Trafik Kazası: Yaralı Sürücü Gözyaşları İçinde!

reklam

Gaziantep’in Nizip ilçesinde meydana gelen trafik kazasında 2 araç çarpıştı, 1 kişi yaralandı. Kaza, Nizip-Birecik karayolu bölge trafik kontrol mevkiinde gerçekleşti. İddialara göre, sürücüleri henüz belirlenemeyen 33 APR 529 plakalı Peugeot marka otomobil ile 27 HA 067 plakalı Tofaş Şahin marka otomobil çarpıştı. Kazanın ardından her iki araç da savruldu ve ihbar üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi.

Olay yerine ulaşan sağlık ekipleri, kaza sonucu yaralanan bir kişiye ilk müdahaleyi yaparak ambulansla hastaneye kaldırdı. Ancak dikkat çeken bir detay vardı: Yaralı sürücü, hastaneye götürülmeden önce aracının yanına oturarak gözyaşı döktü. Bu duygusal an, kazanın etkilerini göstermesi bakımından dikkat çekiciydi.

Kaza ile ilgili soruşturma başlatıldı. Detaylar netleşene kadar kaza nedeni ve detayları hakkında daha fazla bilgi edinilecek. Trafik kazalarının önlenmesi için dikkatli olunması ve trafik kurallarına uyulması önem taşıyor.

Etiketler :
reklam
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
reklam
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
reklam
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA