reklam
reklam

SON DAKİKA

Gaziantep Haber TV
reklam

Fatma Şahin’den 1 Mayıs mesajı

Bu haber 30 Nisan 2024 - 19:45 'de eklendi ve 19 kez görüntülendi.
Fatma Şahin’den 1 Mayıs mesajı

reklam

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü dolayısıyla bir mesaj yayımladı. Şahin, mesajında, 1 Mayıs İşçi Bayramı’nın barış, huzur ve bayram havasında geçmesi temennisinde bulunarak, “Bizler için alın teri ve emek en yüce değerdir. Çünkü bizler insana değer veren, emeğe saygı duyan ve alın terini kutsal gören bir anlayışa sahibiz. Belediye olarak emekçilerimizin daha iyi yaşam şartlarına ulaşmaları için elimizden gelen çabayı gösteriyoruz” dedi.

Şahin, Gaziantep’in tarım ve sanayi şehri olduğunu belirterek, emekçi kardeşlerini büyük bir ailenin parçası olarak gördüklerini ifade etti. İşçi ve emekçilerin ülkenin büyümesi ve istikrar içinde gelişmesinde önemli bir role sahip olduğunu vurgulayan Şahin, onların emeklerinin tam karşılığını alması, çalışma şartlarının iyileştirilmesi ve hak ettikleri yaşam standardına kavuşmalarının önemine dikkat çekti.

Ayrıca, Şahin mesajında, Gaziantep Organize Sanayi Bölgesi’nde 15 yıl çalışmış bir emekçi olarak işçilerin ve emekçilerin duygularını iyi anladığını belirtti. Şehrin verimliliğinde ve Türkiye ihracatındaki payının artmasında işçi ve emekçilerin önemli bir etken olduğunu vurgulayan Şahin, bu nedenle onlara şükranlarını sunduğunu ve 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü’nü en içten dileklerle tebrik ettiğini ifade etti.

Etiketler :
reklam
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
reklam
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
reklam
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA