reklam
reklam

SON DAKİKA

Gaziantep Haber TV
reklam

Otokoç 2. El, Gaziantep’te Yeni Bayisiyle Hizmete Girdi

Bu haber 07 Mayıs 2024 - 17:15 'de eklendi ve 16 kez görüntülendi.
Otokoç 2. El, Gaziantep’te Yeni Bayisiyle Hizmete Girdi

reklam

Türkiye’nin önde gelen ikinci el araç satış markası Otokoç 2. El, Gaziantep’te açtığı yeni bayisiyle hizmet vermeye başladı. Kurumsallaşmanın öncüsü olan Otokoç 2. El, 2026 sonuna kadar 35 bayiye ulaşma hedefini sürdürüyor. İkinci el araç sektöründe güven ve kaliteyi temsil eden marka, Gaziantep’teki açılış töreninde lider isimlerin katılımıyla kutlandı.

Otokoç Otomotiv Lideri İnan Ekici, Otokoç 2. El’in sektöründe öncü marka olduğunu belirterek, ikinci el araç pazarında güvenilir bir isim olduklarını vurguladı. Şirketin büyüme stratejisi doğrultusunda Türkiye genelindeki bayi ağını genişletmeyi hedeflediklerini söyleyen Ekici, Gaziantep’teki yeni bayi açılışının önemine değindi.

Otokoç 2. El ve Filo Operasyonları Lideri Birkan Çalışkan ise iş modelleriyle sektöre liderlik ettiklerini belirterek, Gaziantep’in tarihî ve kültürel önemine vurgu yaptı. Açılışın ardından diğer illerde de bayiliklerinin açılacağını duyuran Çalışkan, Otokoç 2. El’in büyüme hedeflerini ve satış hacmini artırmayı amaçladıklarını dile getirdi.

Bayi Sahibi İsmail Kurtul ise Gaziantep’teki yeni bayiliklerinin heyecan verici olduğunu ifade ederek, Otokoç 2. El’in sağladığı güven ve avantajların artık Gaziantep ve çevresinde de ulaşılabilir hale geldiğini belirtti. Kurtul, hizmet sağlayıcıdan müşteriye kadar geniş bir ekosistemi kapsayan Otokoç 2. El’in hem bölgeye hem de Türkiye’ye önemli kazanımlar sağlayacağına inandıklarını söyledi.

Otokoç 2. El, Gaziantep ve çevresindeki ikinci el araç alım satımında da güvenilir bir adres olma yolunda ilerliyor.

Etiketler :
reklam
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
reklam
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
reklam
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA