reklam
reklam

SON DAKİKA

Gaziantep Haber TV
reklam

Peynirci Kralı

Gaziantep’te Peynir Tutkusuyla Tanışın: Peynirciler Kralı Abdurrahman Bey’in Hikayesi

Gaziantep, lezzetleriyle ünlü bir şehir olmaya devam ediyor. Bu kez şehrin peynir dünyasının kralı olan Abdurrahman Bey ile tanışmaya ne dersiniz? İşte Gaziantep’in en sevilen peynir dükkanlarından birinin sahibi olan Abdurrahman Bey’in hikayesi.

Gaziantep’e Damgasını Vuran Peynir Dünyası

Abdurrahman Bey, gıda sektöründe uzun yıllardır edindiği tecrübe ile Gaziantep’in en sevilen peynir dükkânlarını işletiyor. Babasından miras kalan bu lezzet yolculuğuna, Suriye’den Türkiye’ye geldikten sonra Gaziantep halkına hizmet etme kararıyla başlamış.

Uluslararası Lezzetler Geliyor

Dükkanlarına sadece Gaziantep değil, aynı zamanda farklı ülkelerden de peynir çeşitleri getirerek müşterilere geniş bir yelpazede lezzet sunan Abdurrahman Bey, ürünlerini Beyrut’tan, Irak’tan ve Suudi Arabistan’dan tedarik ediyor. Hatta, Dubai’den yurt dışına gönderim yaparak uluslararası bir müşteri kitlesine hitap ediyor.

Peynirciler Kralı Olarak Bilinen Abdurrahman Bey

Gaziantep halkı arasında “Peynirciler Kralı” olarak bilinen Abdurrahman Bey, 20’den fazla farklı peynir çeşidini müşterilerine sunuyor. Sadece Suriyeli değil, Türk ve Iraklı müşterilere de hitap eden bu özel dükkân, lezzet tutkunlarının vazgeçilmez adresi haline gelmiş durumda.

Gaziantep’in Şehit Kamil İlçesinde Hizmet Veriyor

Dükkanları, Gaziantep’in tanınmış bölgelerinden Şehit Kamil ilçesinde bulunan Abdurrahman Bey, peynir çeşitliliği ve müşteri memnuniyeti ile adından sıkça söz ettiriyor. “Peynirciler Kralı” olarak bilinen Abdurrahman Bey’in dükkânına uğrayan müşteriler, geniş çeşitlilikteki peynirleriyle memnuniyetlerini ifade ediyorlar.

Sonuç ve Davet: Gaziantep’in Lezzet Dolu Dünyasını Keşfedin!

Peynir tutkunları, Gaziantep’in bu özel peynir dükkânını ziyaret ederek birbirinden özel lezzetleri keşfetme fırsatı bulabilirler. Abdurrahman Bey’in işlettiği dükkân, sadece Gaziantep halkına değil, tüm lezzet meraklılarına kapılarını açıyor. Siz de bu gastronomik yolculuğa ortak olun, Gaziantep’in peynir dolu dünyasını keşfedin!

Firma YetkilisiAbdurrahman SANKARİ
Yetkili Telefon0 552 355 55 77
Telefon0 342 215 37 41
Faks
Web Sitesi
E-Posta
Firma AdresiŞehitkamil / Gaziantep
İl / İlçeGaziantep / Şehitkamil
SektörlerBakkal
reklam
Bu firma 10 Ocak 2024 - 16:33 'de eklendi ve 67 kez görüntülendi.
reklam
SON EKLENEN FİRMALAR
reklam
SON DAKİKA