reklam
reklam

SON DAKİKA

Gaziantep Haber TV
reklam

Gaziantep’te 11 adet kaçak tabanca ele geçirildi: 2 şahıs tutuklandı

Bu haber 17 Ocak 2024 - 7:48 'de eklendi ve 45 kez görüntülendi.
Gaziantep’te 11 adet kaçak tabanca ele geçirildi: 2 şahıs tutuklandı

reklam

Gaziantep Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, 2 araç ve 2 adrese yönelik operasyon düzenledi. Operasyon sonucunda 10 adet tabanca, 1 adet kurusıkı tabanca, 12 adet şarjör, 8 kilo 700 gram gümrük kaçağı çay, 148 paket gümrük kaçağı sigara, 4 şişe gümrük kaçağı alkol ve 2 adet gümrük kaçağı kulaklık ele geçirildi. Yakalanan 2 şüpheli şahıs tutuklandı.

Gaziantep’te 11 adet kaçak tabanca ele geçirildi: 2 şahıs tutuklandı

Gaziantep’te 2 araç ve 2 adrese yönelik kaçakçılık operasyonunda 11 adet tabanca ile kaçak sigara, çay, alkol ve kulaklık ele geçirildi. Operasyon sonucunda yakalanan 2 şüpheli şahıs tutuklandı.

Gaziantep Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, 2 araç ve 2 adrese yönelik operasyon düzenledi. Cumhuriyet Başsavcılığımız koordinesinde düzenlenen operasyon sırasında yapılan aramalarda 10 adet tabanca, 1 adet kurusıkı tabanca, 12 adet şarjör, 8 kilo 700 gram gümrük kaçağı çay, 148 paket gümrük kaçağı sigara, 4 şişe gümrük kaçağı alkol ve 2 adet gümrük kaçağı kulaklık ele geçirildi. Operasyon sonunda 2 şüpheli şahıs gözaltına alındı.

Tamamlanan yasal işlemlerinin ardından adli mercilerce sevk edilen şüpheliler tutuklandı.

Kaynak: İHA
Etiketler :
reklam
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
reklam
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
reklam
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA