reklam
reklam

SON DAKİKA

Gaziantep Haber TV
reklam
AdanasporAkhisar BelediyesporAlanyasporAntalyasporBeşiktaşBursasporÇaykur RizesporFenerbahçeGalatasarayGaziantepsporGençlerbirliğiİstanbul BaşakşehirKardemir KarabüksporKasımpaşaKayserisporKonyasporOsmanlı SporTrabzonspor

Gaziantep FK Teknik Direktörü Erdal Güneş: Transfer çalışmalarımız devam ediyor

reklam
Bu haber 06 Temmuz 2023 - 8:44 'de eklendi ve 113 kez görüntülendi.

Gaziantep Futbol Kulübü Teknik Direktörü Erdal Güneş, eksik mevkilere yönelik transfer çalışmalarının devam ettiğini belirtti. Güneş, futbolcuların lige ara verdikleri dönemde kiralık olarak farklı kulüplere gittiklerini ancak sezonu tamamlayıp geri döndüklerini söyledi. Transfer tahtasının şu anda kapalı olduğunu ancak yöneticilerin bu konuda çalışmalar yaptığını ifade eden Güneş, eksik mevkilere uygun oyuncuların en kısa zamanda takıma katılacağını belirtti. Gaziantep FK oyuncusu Furkan Soyalp ise yeni sezonda maksimum performans göstereceğini ve takıma en büyük spor katkısını vermek istediğini söyledi.

Gaziantep Futbol Kulübü Teknik Direktörü Erdal Güneş, “Sanırım bugün ya da yarın o sorun çözülecek. Eksik olduğumuz mevkilere yönelik transfer çalışmalarımız devam ediyor. Özellikle santrfor, sol bek, sağ bek gibi bazı eksiklerimiz var”‘ dedi.

Kaynak: DHA
reklam
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
reklam
reklam
SON DAKİKA